Κίνγκσλεϊ, Ζατλ και πουθενά ο ΑΠΟΕΛ

Είθισται τις περισσότερες φορές οι τερματοφύλακες να είναι αυτοί με τις περισσότερες συμμετοχές και τα περισσότερα λεπτά στη δράση τους σ' ένα πρωτάθλημα. Στο δικό μας πρωτάθλημα την πρωτιά έχει ο Τόνιο της ΑΕΚ, ενώ την επανεμφάνιση του τερματοφύλακας την κάνει ξανά στην 5η θέση και είναι ο Γκρεμσλ της Δόξας. 

Ουσιαστικά ο ποδοσφαιριστής που εμφανίστηκε περισσότερο στο φετινό μας πρωτάθλημα και αυτό το λένε και οι αριθμοί είναι ο επιθετικός της Σαλαμίνας, Κίνγκσλει. Ο «βασιλιάς» των ερυθρολεύκων έτσι τουλάχιστον τον αποκαλούν οι Σαλαμιναίοι, αγωνίστηκε και στα 30 παιχνίδια!!!, ενώ σε 13 παιχνίδια προς το τέλος του αγώνα έγινε στα τελευταία λεπτά αλλαγή. Παρ’ όλα αυτά από τους ποδοσφαιριστές και αν εξαιρέσουμε τον τερματοφύλακα, έχει την πρώτη θέση. Ακολουθεί μετά ο μεσοεπιθετικός της Δόξας, Ζατλ, τέταρτος άλλος ένας Σαλαμιναίος και είναι ο Κορέια, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο Γκρεμσλ της Δόξας.

Το παράξενο σε αυτή τη λίστα είναι η απουσία των πρωταθλητών, αφού κανένας ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ δεν συμπληρώνει ούτε τη λίστα με τους 30 πρώτους. 

Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τα περισσότερα λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα:

  1. Τόνιο
  2. Κινγκσλεϊ 
  3. Ζατλ
  4. Κορεϊα
  5. Γκρεμσλ 
  6. Βάλε
  7. Μαργκάσα
  8. Σιρόκ
  9. Γκόμεθ
  10. Χουράδο
  11. Σίλντενφελντ
  12. Βίκτορ
  13. Πανγκαρτα
  14. Πάρντο
  15. Μιτρέα 
  16. Ζοάο Πέδρο
  17. Μπελαμεϊρί
  18. Ελουντού
  19. Σπόλιαριτς
  20. Λαρένα
  21. Ανγκούλο
  22. Τίνγκου
  23. Βεσελόφσκι
  24. Μολ
  25. Μεχίας
  26. Ζοελ Περέιρα
  27. Τιάγκο Σάντος
  28. Τεξέιρα
  29. Ντούρις
  30. Μπόλιεβιτς
Ροη ειδησεων
Κλεισιμο