Ειδική βαθμολογία: 1η η ΑΕΚ, 2η η Ομόνοια, 4ος ο ΑΠΟΕΛ, 10η η Ανόρθωση!

Σιγά σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς επανέναρξης του πρωταθλήματος. Το 2022 μας αφήνει, όμως στα πρώτα 24ωρα του 2023 η μπάλα θα στηθεί στη σέντρα με τη μάχη για τον τίτλο να προμηνύεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Τρεις ομάδες μπαίνουν στην 16η αγωνιστική ως πρωτοπόρες με τη μάχη της 6άδας να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και τη μάχη του υποβιβασμού.

Πάμε όμως να δούμε ποιες είναι οι ομάδες που έχουν εκμεταλλευτεί μέχρι στιγμής την... δύναμη της έδρας. Στην κορυφή του σχετικού πίνακα βρίσκουμε την ΑΕΚ, ο οποία όχι μόνο είναι αήττητη αλλά έχασε μόλις δύο βαθμούς στο «ΑΕΚ Αρένα» και αυτοί στην πρεμιέρα με την Δόξα.

Στην 2η θέση του σχετικού πίνακα είναι η Ομόνοια -και καλύτερη επίθεση! - που έχει μόνο μία ήττα ως γηπεδούχος και αυτή από τη Νέα Σαλαμίνα. Ωστόσο η εικόνα της είναι αλλοπρόσαλλη στα εκτός έδρας. Ακολουθεί η Πάφος στην 3η θέση που έχασε το απόλυτο στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ και μετά ακολουθούν οι γαλαζοκίτρινοι που παράλληλα διατηρούν την καλύτερη αμυντική γραμμή στα εντός. 

Την πιο αρνητική συγκομιδή εντός έδρας έχει η Δόξα ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι βρίσκουμε την Ανόρθωση στην 10η θέση που έχει μαζέψει μόλις 8 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Δείτε την βαθμολογία των ομάδων ως γηπεδούχοι:

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο