Γίνεται κάτοικος Λεμεσού ο Ουάρντα!

Ένα win-win mega deal εξυφαίνεται και ευρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μια ανάσα από την ολοκλήρωσή του στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Πρωταγωνιστής ο Αμρ Ουάρντα, του οποίου η επιθυμία αποχώρησης από την Ανόρθωση θα ικανοποιηθεί -κατά τα φαινόμενα- στο αμέσως προσεχές μέλλον.

Ο Αιγύπτιος άσος φέρεται να έχει έλθει σε συμφωνία με τον Απόλλωνα, προκειμένου να γίνει κάτοικος Λεμεσού για τους επόμενους 18 μήνες (έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023/24).

Για την πρόωρη λύση της συνεργασίας του με την «Κυρία», ο 29χρονος εξτρέμ θα καταβάλει (προφανώς με τη συνδρομή του νέου εργοδότη του) ένα συγκεκριμένο ποσό που αξιώνει ως αποζημίωση ο σύλλογος της Αμμοχώστου.

Τοιουτοτρόπως η Ανόρθωση θα «ελαφρύνει» το μισθολόγιό της από ένα πολύ «βαρύ» συμβόλαιο και έναν εκρηκτικό και απρόβλεπτο χαρακτήρα, ο Απόλλωνας θα εντάξει στο δυναμικό του έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια θέση (εξτρέμ) που χρειάζεται αποδεδειγμένα ενίσχυση, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα δει την επιθυμία του για αλλαγή περιβάλλοντος να ικανοποιείται μετακινούμενος σε σύλλογο με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο