«Δικός μας και ο Γκαθτανιάγα, μας αρέσουν πολύ Νταμπό και Χολτ»

Έτοιμη να ανακοινώσει τη δεύτερη μεταγραφή της αλλά και να εξαντλήσει το περιθώριο προσθηκών της στο χειμερινό παζάρι είναι η Καρμιώτισσα, σύμφωνα με τον Τόνι Αντωνίου.

Ο τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου μίλησε στον Super Sport για...

...τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΛ: «Σημαντικός ο αγώνας με την ΑΕΛ έχουμε ανάγκη τους βαθμούς, το κλίμα είναι καλό και εύχομαι σε μία καλή εμφάνιση για να πάρουμε τους βαθμούς. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά κάναμε έναν καλό αγώνα, είμασταν άτυχοι… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά.

...τα μεταγραφικά: «Θα ανακοινώσουμε και τον Γιον Γκαθτανιάγα. Ο Λουκιλί πιστεύουμε θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας. Έχει εγγραφεί και υπολογίζεται. Ο Γκαθτανιάγα ήταν στην ΑΕΛ προηγουμένως τον γνωρίζουμε και πιστεύουμε και για αυτόν ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Θα κάνουμε και τις τέσσερις μεταγραφές. Είμαστε κοντά σε ακόμη δύο και μόλις τις ολοκληρώσουμε θα τις ανακοινώσουμε».

...τους Νταμπό και Χολτ: «Και οι δύο πολύ καλοί παίκτες. Ενδιαφέρουν και θα ενδιέφεραν την οποιαδήποτε ομάδα. Μας αρέσουμε πολύ και οι δύο. Θα δούμε αν μπορούμε να τους πάρουμε. Δεν ξέρω ακόμα».

«Είναι μια καινούργια ομάδα η Καρμιώτισσα, κτίστηκε σε μικρό διάστημα, πήρε καλά αποτελέσματα. Έχει ανάγκη από χρόνο, υπομονή και πιστεύω θα βγάλει χαρακτήρα, θα γίνει ανταγωνιστική και θα εδραιωθεί στην Α’ Κατηγορία», είπε και κληθείς να απαντήσει εάν οι στόχοι στη νέα σεζόν θα είναι υψηλότεροι, απάντησε: «Μπορείτε να το πείτε και έτσι…».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο