Μπεργκ: «Δεν είναι δυνατόν να...»

Διαβάστε πιο κάτω όλα όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά την ήττα από την Ανόρθωση:

«Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε αυτό τον αγώνα. Ακόμα πιο απογοητευμένοι με το ξεκίνημα. Δεν είναι δυνατόν να κερδίζεις αγώνες όταν ξεκινάς έτσι. Μετά έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουμε. Σκοράραμε ένα γκολ, παίξαμε λίγο καλύτερα, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε τον σημερινό αγώνα».

Για το τι έφταιξε στην αρχή του αγώνα: «Είναι δύσκολο να πω τι έφταιξε για το ξεκίνημα. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Παίξαμε έτσι με αυτό το σχηματισμό στους δύο τελευταίους αγώνες και πιστέψαμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Μετά αλλάξαμε σχηματισμό. Επανήλθαμε όπως παίζαμε πριν και ήμασταν καλύτεροι».

Για το ότι ήταν στον αγώνα οι επενδυτές και έφυγαν μετά το 2-0: «Ήταν στο αγώνα. Δεν γνωρίζω κάτι για αυτό. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι».

Για Βαλακάρι: «Αν κοιτάξετε τα παιχνίδια θα δείτε ότι έχει παίξει αρκετούς αγώνες και έχει έρθει και από τον πάγκο αρκετές φορές». 

Για τον Ζάιρο: «Είναι ο πρώτος σκόρερ μας. Έχουμε άλλους παίκτες με 4-5 γκολ. Από την άλλη ένας στράικερ περνά κάποιες περιόδους. Συμβαίνει αυτό. Κάποιοι παίκτες έχουν φύγει, κάποιοι έχουν έρθει. Δύο διαφορετικοί παίκτες οι Σεμέδο και Μπρούνο. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο