Βέσκο: «Κάναμε το καλύτερό μας ημίχρονο, από τη μέρα που...»

Διαβάστε πιο κάτω όλα όσα ανέφερε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Πάφου με 2-1:

«Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε ένα παιδί στις ακαδημίες που είχε σοβαρό τραυματισμό. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά. Στα πρώτα 15 λεπτά όταν κερδίζεις 2-0, πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ήταν λογικό, μια ομάδα εξαιρετική όπως η Πάφος να μας πιέσει. Το είπα στους παίκτες και πριν τον αγώνα. Ήρθε το γκολ που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Η εμφάνιση στο β' ημίχρονο, η προσπάθεια που κάναμε, οι παίκτες που ήταν συγκεντρωμένοι στο γήπεδο, έκαναν πολλά για να μη μας δημιουργήσει ούτε μισή ευκαιρία η Πάφος. Για εμένα ήταν το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε. Για μένα ήταν το καλύτερο ημίχρονο όσο είμαι εγώ στον πάγκο. Αυτή η νίκη μας δίνει μια δυναμική. Σε αυτούς που έρχονται σε αυτό το γήπεδο, να ξέρουν ότι το «Αντώνης Ππαδόπουλος» είναι ξανά μια δυνατή έδρα. Να είστε σίγουροι ότι η εικόνα θα είναι ή αυτή, ή ακόμα και καλύτερη στη συνέχεια. Ο κόσμος μας βοήθησε, να ξέρει ότι κάθε βδομάδα, ο κάθε παίκτης θα δίνει ότι έχει και δεν έχει».

Για τη συνέχεια και το Κύπελλο: «Στόχος είναι να κερδίσουμε την ΑΕΛ. Και με τον Ολυμπιακό μπήκαμε δυνατά. Χάσαμε ευκαιρίες, δεν είχαμε ρέντα στο σκοράρισμα όπως σήμερα. Αυτή είναι η διαφορά».

Για το ρόστερ και τη συνοχή που έχει πλέον η ομάδα: «Έχουμε 22-23 πανέτοιμους παίκτες. Αυτοί που έπαιξαν και σήμερα, έδειξαν ότι δίκαια είναι σε αυτή την ομάδα. Και στα εκτός έδρας, ήμασταν κυρίαρχοι και με τον Ολυμπιακό και με τη Νέα Σαλαμίνα. Στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο