Το... απίστευτο που δείχνει πολλά για την Ανόρθωση!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρια. Η Ανόρθωση έχει σκοράρει 9 γκολ, από την ημέρα που ανέλαβε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς τα ηνία στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο αυτό που συμβαίνει στα πρώτα 9 παιχνίδια του στον πάγκο, είναι πρωτόγνωρο έως και απίστευτο!

Με εξαίρεση τα παιχνίδια με ΑΕΚ (0-0), Απόλλωνα (0-3) και ΕΝΠ στο Κύπελλο (0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση) η λύση ήρθε από τα πόδια... των μεταγραφών!

Απέναντι στην ΕΝΠ, τη λύση είχε ο Αντονίν. Με την Ομόνοια έκανε σόου ο Μραζ με χατ-τρικ, με τον Αντονίν να υπογράφει τον θρίαμβο. Ο Σλοβάκος συνέχισε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ στην ήττα στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το γκολ από τα 11 βήματα ήρθε διά ποδός Τεχέρα.

Και απέναντι στην Πάφο οι «νέοι» έκαναν τη δουλειά, με τον Γκερέρο να ανοίγει λογαριασμό με το Φοίνικα στο στήθος και τον Αντονίν να φτάνει τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα.

Εννιά γκολ, όλα από τις 4 μεταγραφές Ιανουαρίου. Στοιχεία που δείχνουν πολλά για τις επιλογές που έγιναν σε μια δύσκολη μεταγραφική περίοδο και το δείγμα πλέον είναι αρκετά μεγάλο και δεν χρίζει αμφισβήτησης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο