Δικαίωμα και των δύο -δικαίωση για ποιον;

Το επίσημο φιρμάνι εκκρεμεί, ωστόσο σύμφωνα με τις ενδείξεις η συνεργασία του Απόλλωνα με τον Βαλεντέν Ρομπέρζ οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.

Μετά από επτά χρόνια οι δρόμοι του λεμεσιανού συλλόγου και του Γάλλου στόπερ θα χωρίσουν, καθώς οι δύο πλευρές δεν βρήκαν σημείο επαφής στις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο.

Οι «κυανόλευκοι» πρότειναν μονοετή συνεργασία με τις ίδιες οικονομικές απολαβές, ο 36χρονος άσος ήθελε διετές και επ’ αυτού ούτε οι μεν ούτε ο δε μπορούν να κατηγορηθούν.

Είναι δικαίωμα του Απόλλωνα να (καθ)ορίσει την πολιτική του στην ανανέωση των συμβολαίων, όπως και το να επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα με αφορμή την απουσία του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά από μια 10ετία.

Είναι δικαίωμα του Ρομπέρζ να (καθ)ορίσει τον ορίζοντα της καριέρας του, όπως και το να πιστεύει ότι τα πόδια και η ποιότητά του μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο κυπριακό πρωτάθλημα για ακόμη μια διετία.

Ο Απόλλωνας θα κριθεί από το πώς θα αντικαταστήσει τον Ρομπέρζ, ο Γάλλος από την πορεία τόσο του ίδιου όσο και της νέας του ομάδας. Τα ενδεχόμενα είναι τρία: θα δικαιωθούν αμφότεροι, θα δικαιωθεί μόνον ένας ή θα βγουν χαμένοι και οι δύο. Την απάντηση θα δώσουν ο χρόνος και το γήπεδο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο