Άνοιξαν το δρόμο...

Από το βράδυ της 30ης Ιουλίου στα αθλητικά ρεπορτάζ, ξεχώρισε η μεταγραφή του Ιωάννη Πίττα από τον Απόλλωνα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, με τον Κύπριο επιθετικό ν’ ανοίγει τα φτερά του εκτός Κύπρου.

Ο Ιωάννης Πίττας έδωσε τα πάντα στον Απόλλωνα, για αρκετά παιχνίδια υπήρξε ο MVP της ομάδας, ενώ δύσκολα περνούσε απαρατήρητος στα παιχνίδια του. Το πάθος του, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα της Λεμεσού ήταν αρκετά ώστε να κερδίσουν τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος τον έμαθε καλά στην Κύπρο.

Παρόμοιο σκηνικό είδαμε πέρσι με τη μεταγραφή του Μαρίνου Τζιωνή στο MLS και στην Κάνσας Σίτι, με τους πράσινους να βάζουν επίσης στα ταμεία τους ένα σεβαστό ποσό από την μετακίνηση του παίκτη. Ιωάννης Πίττας και Μαρίνος Τζιωνής είναι δύο Κύπριοι που ξεχώρισαν με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και το ζήλο που επέδειξαν σε Απόλλωνα και Ομόνοια αντίστοιχα, κερδίζοντας με το σπαθί τους, την επόμενη κίνηση και τη μεταγραφή στο εξωτερικό, δίνοντας με τη σειρά τους παράδειγμα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται αυτή τη στιγμή. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο