Τρίτη και φαρμακερή;

Η ΑΕΚ το πάλεψε πολύ για να ενισχύσει το ρόστερ της από την εγχώρια αγορά τη φετινή περίοδο. Έβαλε από νωρίς στο μάτι τους Φάνο Κατελάρη και Κωστάκη Αρτυματά, έκανε τις προτάσεις της όμως οι δύο αυτές περιπτώσεις δεν της «έκατσαν». 

Ο Άντερ Μουρίγιο, ωστόσο, συνέχισε τη δουλειά και δεν αποθαρρύνθηκε από τις εξελίξεις με τις δύο αυτές περιπτώσεις κι η τρίτη του προσπάθεια να ντύσει στα κιτρινοπράσινα έναν Κύπριο διεθνή φαίνεται να καρποφορεί. Βάσει αγωνιστικών χαρακτηριστικών, ο Ματίγια Σπόλιαριτς είναι, βεβαίως, μια διαφορετική περίπτωση από τους δύο προαναφερθέντες, αφού πρόκειται για έναν παίκτη με κυρίως επιθετικογενείς αρετές. Η προοπτική του πάντως είναι ίσως ακόμα μεγαλύτερη.

Ο Σπόλιαριτς προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν στην Αλκή, έστω κι αν η ομάδα διαβαθμίστηκε στο τέλος. Παρά το γεγονός ότι ο Σπόλιαριτς είναι μόλις 22 ετών, ήταν ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας, ο πρώτος της παίκτης σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα (είχε 30, όσες και οι Μπελαμεϊρί και Πάρντο) και παρά το γεγονός ότι δεν μιλάμε για επιθετικό, ο δεύτερος της σκόρερ με οκτώ τέρματα (δύο λιγότερα από τον Ιβάν Κάρλος).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο