Το αρνητικό στον ΑΠΟΕΛ 29 μήνες μετά!

Στον ΑΠΟΕΛ οι τρεις σερί ήττες (δύο με Γάνδη και μία με Ομόνοια), έφερε έντονη μουρμούρα στους φίλους της ομάδας, με την επόμενη αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα να χαρακτηρίζεται πέραν για πέρα κρίσιμη.

Το επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού και απέναντι στον πρώην Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει τη σημασία ενός πολύ σημαντικού αγώνα για τους γαλαζοκίτρινους αλλά και για τον Σα Πίντο που βρίσκεται στο στόχαστρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τα έβγαλε εις πέρας στην Ευρώπη ούτε στο πρώτο ντέρμπι που είχε ο ΑΠΟΕΛ στη σεζόν με τον ίδιο να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. 

Την τελευταία φορά που ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε τρεις σερί ήττες σε επίσημα παιχνίδια ήταν τον Απρίλιο του 2021 με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, δύο στο κύπελλο και ένα στο πρωτάθλημα, κάτι αντίστοιχο που συνέβη τώρα και 29 μήνες μετά με τον Σα Πίντο, δύο στην Ευρώπη και ένα στο πρωτάθλημα. 

Το ερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ είναι πέραν για πέραν σημαντικό και ιδιαίτερο, αφού όλοι πλέον στον Αρχάγγελο αντιλαμβάνονται ότι μόνο με νίκη – τρίποντο θα επουλωθούν οι πληγές που άφησε το πρόσφατο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Η τελευταία του ΑΠΟΕΛ με 3 σερί ήττες:
Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ 1-0 14/4/21 κύπελλο
Ερμής-ΑΠΟΕΛ 2-0 17/4/21
ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 1-3 21/4/21 κύπελλο 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο