Πάει και για άλλα μεταγραφικά «μπαμ» η Τότεναμ!

Τα Σπιρούνια είχαν μείνει χωρίς μεταγραφή για ενάμιση χρόνο με στόχο να τελειώσουν το νέο τους γήπεδο. Έχοντας πια ολοκληρώσει τις εργασίες για το στάδιο και με την οικονομική ένεση που ήρθε από την εκπληκτική πορεία μέχρι τον τελικό του τσάμπιονς Λιγκ, προχωρούν σε εντυπωσιακές κινήσεις.

Έσπασαν το μεταγραφικό τους ρεκόρ αποκτώντας τον Τανγκί Εντομπελέ από τη Λυών, ενώ πήραν και τον νεαρό Τζακ Κλαρκ από τη Λιντς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό Τύπο, δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς ετοιμάζονται να προχωρήσουν και σε άλλες μεταγραφές. Στην Ισπανία τα ΜΜΕ δηλώνουν βέβαια πως η Τότεναμ θα συνεχίσει να πιέζει για την απόκτηση του Τζιοβάνι Λο Σέλσο της Μπέτις, ο οποίος κοστίζει πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αποτελεί τον πρώτο στόχο των Λονδρέζων.

Εξάλλου, ο Ισπανός εξτρέμ, Ντάνι Όλμο, φέρεται κοντά στο να συμφωνήσει με τα Σπορούνια. Πρόκειται για 21χρονο παίκτη που αγωνίζεται σε όλη του την καριέρα στην Κροατία με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τη φανέλα της οποίας πέρσι είχε 44 ματς, 12 γκολ και 9 ασίστς για όλες τις διοργανώσεις. Θεωρείται μεγάλο ταλέντο και τον διεκδικούν κι άλλες ομάδες, ενώ κοστίζει περίπου 25 εκ. ευρώ.

Η Τότεναμ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα παρακολουθεί επίσης τον Νικολό Ζανιόλο (20 ετών, μέσος) της Ρόμα, τον Ντάνι Θεμπάγιος (22, μέσος) της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ράιαν Σεσενιόν (19, αριστερός μπακ-χαφ) της Φούλαμ που αποτελεί στόχο τους εδώ και χρόνια.

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο