Στην Λευκωσία για την έκπληξη με Μάριο Ηλία

Ο Μάριος Ηλία ήταν το πρόσωπο των ημερών στο ρεπορτάζ του Εθνικού, όμως σήμερα υπάρχει παιχνίδι για την ομάδα της Άχνας, η οποία φιλοξενείται στις 19:00 στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ (LiveSportime). 

Έγινε μεγάλος ντόρος για την μεταγραφή του Μάριου Ηλία στην Ομόνοια που εν τέλει δεν έγινε ποτέ, σήμερα όμως ο Κύπριος επιθετικός θα βρεθεί απέναντι με την περσινή του ομάδα τον ΑΠΟΕΛ και θέλω πρωτίστως να βγάλει τον καλό του εαυτό και δεύτερον να αποδείξει ότι όλα αυτά των προηγούμενων ημερών δεν τον επηρέασαν. Η βαθμολογική διαφορά του Εθνικού με τον σημερινό αντίπαλο είναι τρεις βαθμοί, οπόταν όλοι αντιλαμβάνονται ότι με νίκη και διπλό ο Εθνικός θα πιάσει τους γαλαζοκίτρινους στους 8 βαθμούς. Υπάρχει όμως και μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και κύρους μεταξύ των δύο ομάδων, όμως η ομάδα της Άχνας πάει στην πρωτεύουσα για την έκπληξη.

Ο Εθνικός που γνώρισε μία και μοναδική ήττα αυτήν στην πρεμιέρα από την Ανόρθωση, έχει μέχρι στιγμής μαζέψει από μία νίκη και δύο ισοπαλίες 5 βαθμούς, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο το ματς που αναβλήθηκε με τη Νέα Σαλαμίνα. 

Στα αγωνιστικά νέα ο Άνχελ Λόπεθ δεν υπολογίζει τον τραυματία Κωνσταντίνο Παναγή όπως ούτε και τον Ντούσαν Μάρκοβιτς. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο