Τα τελευταία νέα εν όψει Απόλλωνα (Δηλώσεις)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα και όχι μόνο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το φιλικό με τον Άρη προχθές την Κυριακή και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ήταν πολύ χρήσιμο φιλικό, ο προπονητής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ένα πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Νικολά Ντιγκινί που δεν έπαιξε ούτε στο φιλικό με τον Άρη και η συμμετοχή του θα είναι αμφίβολη. Απών και ο Αντώνης Ελευθερίου που είναι τραυματίας από το Καλοκαίρι και σιγά – σιγά επανέρχεται στις προπονήσεις».

Για τον Κάστρο που επίσης απουσιάζει: «Απουσιάζει και είναι ξεχωριστή περίπτωση για εμάς. Αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την ΜΕΑΠ. Γνωρίζαμε τι παίκτη παίρναμε τότε και δείχνει ποιος πραγματικά είναι. Ταλαντούχος και σε πολύ καλή ηλικία, 26 ετών, είναι από τους πιο σημαντικούς και εντυπωσιάζει. Δεν είναι μόνο ο Κάστρο, εντυπωσιάζουν κι άλλοι παίκτες, ειδικά ο Χατζηβασίλης. Μπορεί να μην πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε σε άλλες ομάδες στην Κύπρο, αλλά σε εμάς είναι χρήσιμος ο Κάστρο. Ο Λιάσος Λουκά ξέρει να παίρνει το εκατό τοις εκατό από κάθε ποδοσφαιριστή, ταιριάζει ο Κάστρο στο στιλ ποδοσφαίρου και ελπίζουμε να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα».

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Οι δυσκολίες είναι μπροστά, όμως, όπως πράξαμε με την Ομόνοια κοιτάζοντάς την στα μάτια και έχοντας βαθμολογικό όφελος, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με τον Απόλλωνα»

Αν θα παραχωρηθούν επιπλέον εισιτήρια στον Απόλλωνα για την κεντρική κερκίδα στο «Αμμόχωστος»: «Ισχύει αυτό ότι αν πωληθούν όλα τα εισιτήρια του Απόλλωνα, θα γίνει διακανονισμός για να δοθούν περισσότερα εισιτήρια για την κεντρική κερκίδα του γηπέδου. Έχει κάποιες ενστάσεις η Αστυνομία, αλλά νομίζω θα βρεθεί η λύση».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο