Η προτεραιότητα για τον Λάρκου

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε αρκετή κινητικότητα στην Ομόνοια, με τους "πράσινους" να ανακοινώνουν τρεις ποδοσφαιριστές. Τους Εζρά, Μποτεάγκ και Ορτέχα. Ο Νεόφυτος Λάρκου με αυτές τις τρεις κινήσεις έκλεισε αρκετές τρύπες από τον βασικό σχεδιασμό της ομάδας, όμως απομένει άλλη μία και είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των πρασίνων γνωρίζει ότι αυτή θα είναι η επόμενη του κίνηση, αφού από αριστέρα υπάρχει μόνο ο Μανρίκε, ενώ και σε κάποια φιλικά ο Μπεργκ χρησιμοποίησε το νεαρό Λοίζου. Είναι μία θέση που επείγει και ήταν ψηλά στη λίστα των μεταγραφών του Λάρκου για να κλείσει νωρίς, όμως οι συγκυρίες και τα εμπόδια που βρήκε η ομάδα προγραμματισμού στο δρόμο της, έφερε τη θέση αυτή στο τέλους του Ιούλιου να μένει ακάλυπτη.

Υπάρχουν βασικοί υποψήφιοι οι οποίοι αξιολογούνται, φτάνει να βρεθεί η κατάλληλη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Τώρα όσον αφορά τη συνέχεια του μεταγραφικού σχεδιασμού, ανάλογα με τις αδυναμίες και με το τι θα βλέπει στις προπονήσεις ο Μπεργκ, ίσως ζητήσει περαιτέρω ενίσχυση. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο