Ένα μεγάλο αποτέλεσμα, για ένα ακόμα μεγαλύτερο «comeback»

Η Ανόρθωση πάει σήμερα (9/2) στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια (19:00, live Sportime), σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Πάει καιρός από την τελευταία νίκη της «Κυρίας» στον θεσμό (από τις 13 Ιανουαρίου και το 1-0 επί της ΑΕΛ), με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος και να απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις.

Αυτή τη στιγμή η Ανόρθωση έχει υποχωρήσει στην 6η θέση έχοντας 41 βαθμούς, και γι’αυτό αναζητά σήμερα ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα, ώστε να αρχίσει να ξαναπαίρνει τα πάνω της, να ξεκινήσει μια νέα αντεπίθεση και να δείξει σε όλους ότι είναι ακόμα εδώ.

Στα αγωνιστικά, ο Νταβίντ Γκαγιέγο είδε τους Κάργα και Περέα που αρχικά ήταν αμφίβολοι να προπονούνται κανονικά κι έτσι εκτός απροόπτου θα είναι στις επιλογές. Εκτός παραμένουν Γκερέρο και Αρτυματάς. Να σημειωθεί ότι η «Κυρία» θα πάει στο σημερινό ντέρμπι χωρίς τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο της, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στον προηγούμενο αγώνα με την Πάφο κι επέλεξε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα του ΓΣΠ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο