Ντολ: "Μεγάλη βραδιά για τους παίκτες μου" (video)

Με νέο αφεντικό στον πάγκο ο ΑΠΟΕΛ έκανε τη μεγάλη πρόκριση, και με νίκη 2-0 προκρίθηκε στα πλέι οφ. Δείτε τι δήλωσε ο Τόμας Ντολ στη δημοσιογραφική μετά την πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι δηλώσεις Τόμας Ντολ:

"Το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση και για μένα είναι τι κάναμε σε αυτά τα λεπτά. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, είμαι χαρούμενος που διατηρήσαμε το μηδέν γιατί και αυτό ήταν σημαντικό. Είναι εκπληκτική στιγμή Αυτή ήταν η ομάδα που περίμενα να δω. Στο πρώτο ημίχρονο η Καραμπάχ θα μπορούσε να σκοράρει, ο Μπέλετς έκανε ωραίες αποκρούσεις. Το σημαντικό είναι ότι παίξαμε διαφορετικό ποδόσφαιρο από το πρώτο παιχνίδι. Ήθελαν να σκοράρουν και αυτό το έβλεπα. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και οι παίκτες μου είχαν θέληση, δεν χάσαμε ποτέ την ψυχραιμία μας. Ήταν μία μεγάλη βραδιά από τους παίκτες μου. Παίξαμε γενναία με καρδιά και τρέξαμε πολύ. Παίζαμε γρήγορα και δεν χάσαμε τον έλεγχο με εξαίρεση το 15αλεπτο που είχε ο αντίπαλος. Το σημαντικό ήταν που δεν δεχθήκαμε τέρμα".

"Εγώ είμαι εδώ τις τελευταίες ημέρες, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχουν δουλέψει πολύ γι' αυτή την επιτυχία. Ευχαριστώ τον Τραμετσάνι για όλη τη δουλειά που έχει κάνει, με τον πρόεδρο μιλώ καθημερινά".

"Ήταν σημαντικό να τους δώσω αυτοπεποίθηση, όλοι είναι σημαντικοί όχι μόνο οι 11. Σήμερα είχαμε καρδιά και ποιότητα, είναι μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο μας".

"Έπρεπε να δουλέψει στη θεωρία και το βίντεο. Ήταν σημαντική η τακτική. Ανησύχησα λίγο από την κίτρινη του Ντε Βινσέντι, θέλαμε το δεύτερο τέρμα και μετά από αυτό πήγαμε ξανά στο 4-3-3".

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζει η Cablenet

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο