Δημόσια συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ από άλλη κυπριακή ομάδα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Οθέλλου, Παναγιώτης Κουκούτσικας, μίλησε στην κάμερα της Cytavision, ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν, κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν θα ήθελα εκ μέρους του Οθέλλου να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και στην ΑΕΚ που ήταν πανάξια φιναλίστε.Ελπίζουμε να δούμε και ένα μεγάλο τελικό κυπέλλου.

Όσον αφορά στον Οθέλλο, last dance, και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει κι άλλος Είμαστε ευτυχείς και περήφανοι, δώσαμε ότι καλύτερο από πλευράς αξιοπρέπειας, αυτός είναι ο αθλητισμός, απολαύσαμε αυτή τη διαδρομή στην πρώτη κατηγορία. Για τη νέα σεζόν δεν έχουμε νεότερα, πρέπει να γίνει η γενική συνέλευση, να δούμε με ποια διοίκηση θα πορευτούμε, οπότε οποιεσδήποτε κινήσεις θα ρθουν μετά από τη γενική συνέλευση. Από αύριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Πρέπει να ξεκινήσουμε από τον προπονητή γιατί αυτός είναι που θα επιλέξει τους ποδοσφαιριστές.

Εκ μέρους του Οθέλλου θέλω να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές που πάλεψαν, τους προπονητές και φυσικά τους φιλάθλους που χάρηκαν και δυσαρεστήθηκαν μαζί μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο