«Εντυπωσιάστηκα από το γήπεδο...»

Η ΑΕΛ παρουσίασε τον νέο της προπονητή, με τον Κρις Κόουλμαν να λέει πως εντυπωσιάστηκε από το γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Είναι μια καινούργια αρχή και ευχαριστώ, εντυπωσιάστηκα από το γήπεδο και θα πρέπει μαζί με τους παίκτες να το γεμίζουμε.

Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος και θα δουλέψουμε σκληρά γι αυτό. Με την σημερινή τεχνολογία μπορούμε να βρόυμε ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο, θέλουμε όσοι έρθουν να θέλουν να βρίσκονται εδώ, όχι γιατί είναι η Λεμεσός όμορφη πόλη, αλλά για να έχουν στόχους και να υποφέρουν για την ομάδα.

Πρέπει να βελτιωθούμε και να τα πάμε καλύτερα από την περασμένη σεζόν, χωρίς φοβό. Έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι από την αρχή, να χτίσουμε και αυτό με ενθουσιάζει.

Γνωρίζω την ιστορία του συλλόγου, χρειαζόμαστε να εργαστούμε με εξυπνάδα για να φέρουμε καλά αποτελέσματα. Γίνομαι 54 την άλλη εβδομάδα και είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προσεγγίσουμε τους σωστούς ανθρώπους με την σωστή νοοτροπία.

Ευχαριστώ για την ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε σκληρά για όλους. Όλοι έχουμε ένα φόβο μέσα μας. Πρέπει να υποφέρεις πρώτα και μετά να πετύχεις. Όλοι οι προπονητές έχουν φόβο μέσα τους ακόμα και οι πιο μεγάλοι κόουτς, όπως ο Πεπ, έχουμε ένα φόβο όλοι μέσα μας».

Ακολούθησαν ερωτήσεις:

Για τους οπαδούς…. «Οι οπαδοί θα έρθουν να υποστηρίξουν την ομάδα. Η νοοτροπία των παικτών είναι πολύ σημαντική. Αν δουν οι οπαδοί ότι στην ομάδα υπάρχει συνεργασία και είμαστε στην ίδια συχνότητα τότε σίγουρα θα μας στηρίξουν ακόμα περισσότερα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του… «Θα προσπαθήσω να προσελκύσω παίκτες με όρεξη για δουλειά. Θα έχουμε μια δομή στην προπόνηση και αναμένω συνεργασία από όλους τους παίκτες. Η σκληρή δουλειά στην προπόνηση φαίνεται στο παιχνίδι. Θα ήθελα να είμαστε ομάδα της επίθεσης και της ενέργειας αυτό θέλω και αυτό θα προσπαθήσω».

Για τα μεταγραφικά… «Μου στέλνουν πολλούς παίκτες. Κρις θέλουμε να σε βοηθήσουμε . Σίγουρα μελετούμε τους πάντες βλέπουμε την οικονομική πτυχή. Δεν θα υποσχεθώ ότι η ομάδα θα κερδίσει κύπελλα και πρωταθλήματα. Θέλουμε όμως να φέρουμε μια φιλοσοφία νίκης με ένα νέο τρόπο σκέψεις για την ομάδα».

Για τη ζεστή στην Κύπρο… «Γεννήθηκα στην Ουαλία που πάντα βρέχει. Στην Αθήνα που ήμουν δύο χρόνια είχε ζέστη όμως τώρα εδώ έχει περισσότερή λόγω της υγρασίας. Δεν ξέρω τι θα γίνει τον Αύγουστο που θα είναι πολλή ζέστη. Δεν θα κάτσω σίγουρα στην καρέκλα γιατί θα καίει. Θα είμαι όρθιος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο