Συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ ο Χρυσοστόμου

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Χρυσοστόμου.

Αναλυτικά: 

Ο 32χρόνος κεντρικός, αναδείχθηκε στην ομάδα της Ανόρθωσης με την οποία πανηγύρισε πάρα πολλούς τίτλους με πιο πρόσφατο το νταμπλ της σεζόν 2013-14.

Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παφιακού και κατέκτησε το κύπελλο, ενώ την επόμενη χρονιά αποκτήθηκε από την ομάδα μας και πέρυσι ορίστηκε εκ των αρχηγών, βοηθώντας τα μέγιστα τόσο αγωνιστικά όσο και διατηρώντας το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια.

Ευχόμαστε στο Γιώργο ακόμη καλύτερη σεζόν και τίτλο με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Με τον Γιώργο πέρυσι είχαμε μια άψογη συνεργασία και συνέτεινε τα μέγιστα στο να μας βγει η περσινή εξαιρετικά δύσκολη χρονιά με επιτυχία. Ο Γιώργος είναι από τους κορυφαίους Κύπριους πετοσφαιριστές και το γεγονός πως θα τον έχουμε κοντά μας και φέτος αποτελεί κλειδί για το χτίσιμο της ομάδας.  Πέραν από το αγωνιστικό είναι αξιοθαύμαστο το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για όλα όσα αφορούν την ομάδα και ο τρόπος που κρατά τα αποδυτήρια σε άριστο κλίμα».

Από την πλευρά του ο Χρυσοστόμου τόνισε: «Πανηγύρισα τίτλους και με τις προηγούμενες μου δύο ομάδες. Φέτος είναι η τρίτη μου χρονιά στον ΑΠΟΕΛ και αδιαπραγμάτευτος προσωπικός μου στόχος είναι τουλάχιστον ένας τίτλος. Παρέμεινα στον ΑΠΟΕΛ διότι είμαι πλήρως ευχαριστημένος και οι στόχοι της ομάδας όπως και ο δικός μου δεν έχουν ακόμα εκπληρωθεί και παραμένω για να τους κάνω πράξη».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο