Από Καμπρέρα σε Καμπρέρα!

Μια μέρα μετά και την επίσημη λήξη του δανεισμού του στον Εθνικό Άχνας προ ημερών ο Ένσο Καμπρέρα ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ.

Οι «κιτρινοπράσινοι» ήλθαν σε συμφωνία με τους Νιούελς Ολντ Μπόις και απέκτησαν τον 25χρονο επιθετικό για την επόμενη τριετία.

Ο Αργεντινός άσος εντάχθηκε στους Λαρνακείς με «διαβατήριο» τα 18 τέρματα που σημείωσε την περασμένη σεζόν (από εννέα σε α’ και β’ φάση του πρωταθλήματος).

Στην ΑΕΚ ο Καμπρέρα βρήκε συμπατριώτη του Φακούντο Σάντσες και θα γίνει ο δεύτερος Αργεντινός με το συγκεκριμένο επίθετο που θα αγωνιστεί στο σύλλογο της Λάρνακας.

Ο πρώτος ήταν ο Γκονσάλο Καμπρερα, ο οποίος το πρώτο εξάμηνο του 2011 είχε παραχωρηθεί δανεικός από τη β’ ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς στους «κιτρινοπράσινους».

Σε 12 συμμετοχές, επτά εκ των οποίων στο αρχικό σχήμα, ο Γκονσάλο Καμπρέρα πανηγύρισε ένα τέρμα. Μια επίδοση που δεν θα δυσκολευτεί να ξεπεράσει ο Ένσο…

Δείτε και θυμηθείτε το (μοναδικό) γκολ του Γκονσάλο Καμπρέρα, στο εκτός έδρας 3-2 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στις 12 Φεβρουαρίου 2011.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο