Οι μεταγραφές των αιώνιων και αυτοί που παραμένουν χωρίς ομάδα!

Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, οι δύο μεγαλύτερες ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος βρέθηκαν αυτή την περίοδο στο εξωτερικό για προετοιμασία. Στην Πολωνία οι «πράσινοι», ενώ οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο στη Σερβία.

Ο προγραμματισμός των δύο αιώνιων αντιπάλων βρίσκεται σε καλό δρόμο, με την Ομόνοια να προχωρά σε ενίσχυση με τους Εβάντρο, Μασούρα, Ντιουνκού, Ελάντερ και Μάριτς. Τεχέρα, Αντωνίου, Κιντίγια, Μερ, Ντράζιτς, Άπια, Μάιερ και Κόρμπου αυτές του ΑΠΟΕΛ.

Και οι δύο αποδέσμευσαν αρκετούς ποδοσφαιριστές που παραμένουν χωρίς ομάδα, ή είναι σε συζητήσεις με κάποιες για τη νέα πρόκληση της καριέρας τους. Από τον ΑΠΟΕΛ έφυγαν τέσσερις ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο ταμείο… ανεργίας και πρόκειται για τους Τομανέ, Γουίλσον, Βιγιαφάνες, Γουήλερ. Από την άλλη από το τριφύλλι αποχώρησαν οι Μπασιρού, Μάθιους, Μίλετιτς και Φράνσον οι οποίοι επίσης παραμένουν χωρίς ομάδα.

Δύο μόλις ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ βρήκαν τον επόμενο τους σταθμό, ο ένας είναι ο Ντάλσιο που πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρας και ο δεύτερος ο Κβιλιτάια που πήρε μεταγραφή στον Άρη.

Από την ομάδα του Νταμπράουσκας είχαμε 4 αποχωρήσεις που βρήκαν την επόμενη τους ποδοσφαιρική στέγη. Ο Παπαστυλιανού πήρε μεταγραφή στον Εθνικό, ο Ζαχαρίου στην ΑΕΛ, ο Λέζιακς στη Νέα Σαλαμίνα και ο Ψάλτης στην Ομόνοια 29ης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο