Η λογική, αυτό λέει για την Ομόνοια...

Δεν είναι δα και δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος ότι η παρουσία της Ομόνοιας στα φιλικά δεν άφησε και την καλύτερη αίσθηση στο φίλαθλο κοινό της. Ότι δεν σκόραρε, ότι δημιουργικά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν είχε τόση φαντασία, ότι δέχεται με ευκολία φάσεις και γκολ, είναι μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν σε πρώιμα συμπεράσματα.

Δεν παύει όμως αυτά τα φιλικά να είναι απλά φιλικά, που αποτελούν σημείο αναφοράς μόνο για τους προπονητές. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, είναι η μόνη αλήθεια. Οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν ένα ακόμη την Πέμπτη με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών, που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε εν όψει Ευρώπης.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στις δηλώσεις του μετά την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Ομόνοια θα παρουσιαστεί έτοιμη και βελτιωμένη στις πρώτες επίσημες της υποχρεώσεις. Και η λογική, αυτό λέει. Ότι με βάση τη δουλειά που γίνεται σε συνδυασμό και με τον χρόνο που είναι απαραίτητο στοιχείο για να «δέσει» το σύνολο, οι «πράσινοι» θα έχουν να παρουσιάσουν κάτι πολύ καλύτερο, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο