«..., τότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ευχαριστημένοι»

Για την ισοπαλία με το Αμβούργο, την κατάσταση των Άλβες και Καζού, αλλά και τις εξελίξεις στο θέμα του στόπερ τοποθετήθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Άρη μίλησε στον SuperSport για...

...τη «λευκή» ισοπαλία με το Αμβούργο: «Αντιμετωπίσαμε μια πιο έτοιμη ομάδα από εμάς. Αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και έχει ως στόχο την  άνοδο. Αν συνυπολογίσει κάνεις ότι το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε δύο 2ώρες προπονήσεις, τότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ευχαριστημένοι».

...το κυριακάτικο φιλικό με την ομάδα του Χρήστου Κόντη από τη Σαουδική Αραβία: «Ναι θα γίνει φιλικό για να γεμίσει το πρόγραμμα. Κάθε τρεις μέρες έχουμε φιλικό παιχνίδι».

...το αν θα υπάρξει κι άλλο φιλικό: «Προφανώς και εκείνο θα είναι εάν δυνατό ματς. Δεν το αποκλείω να δώσουμε ακόμα ένα φιλικό στην Κύπρο. Όχι με πολύ δυνατό αντίπαλο. Φαντάζομαι αυτό θα γίνει ουσιαστικά μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

...την κατάσταση των Βανά και Καζού: «Ο Βανά είναι εντελώς επιπόλαιο το πρόβλημα που είχε. Έκανε θεραπεία και δεν έχει κάτι το σοβαρό. Θα είναι κανονικά στην αυριανή προπόνηση. Ο Καζού αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή. Πολύ πιθανόν να προφυλαχθεί».

...την απόκτηση στόπερ: «Προσπαθούμε να ενισχυθούμε με κεντρικό αμυντικό. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Την επόμενη βδομάδα θα έχουμε νεότερα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο