ΑΠΟΕΛ – Σλόβαν 0-0: Η πρόκριση χάθηκε στην Σλοβακία

Ο ΑΠΟΕΛ παρά το γεγονός ότι ήταν αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι στην Σλοβακία, εντούτοις το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοράρει όσο ήταν καλύτερος στο γήπεδο, δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει οτιδήποτε περισσότερο από τον αγώνα.

Με συνολικό σκορ 2-0 λοιπόν γνώρισε τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Champions League και έτσι θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League με το επόμενο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 22 Αυγούστου.

Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Πέτροβιτς στο 79ο λεπτό.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ:

Με διάθεση, όρεξη και αποφασιστικότητα για να ένα γρήγορο γκολ μπήκε ο ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, με την Σλόβαν ωστόσο να είναι αυτή που βρήκε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα με ένα μακρινό σουτ του Μακ που έσωσε ο Μπέλετς.

Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία της ομάδας της Σλοβακίας, καθώς δεν μπόρεσε να απειλήσει ξανά.

Όλο το υπόλοιπο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στον ΑΠΟΕΛ ο οποίος έψαξε πότε από τον κεντρικό διάδρομο και πότε από μπαλιές να ανοίξει το σκορ.

Η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 40ο λεπτό, με τον Μαρκίνιος με κεφαλιά να σημαδεύει το δοκάρι του Τακάτς και να φτάνει πολύ κοντά στο 1-0.

Προηγουμένως καλές στιγμές είχε επίσης ο Ελ Αραμπί και ο Σαρφό, με τον Τακάτς να είναι ωστόσο σε ετοιμότητα.

Το 0-0 ήταν και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα στο β’ ημίχρονο, με την Σλόβαν που είχε μια τελική όλο το πρώτο ημίχρονο να βρίσκει δύο πριν συμπληρωθεί το 50ο.

Πρώτα με τον Στρέλετς που εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη πάσα αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στη συνέχεια με τον Μακ, ο οποίος έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας, έκανε το πλασέ, αλλά το σουτ του έσωσε ο Μπέλετς με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

Στη φάση αυτή ήρθε να απαντήσει ο Σούσιτς στο 60ο λεπτό, ο οποίος έπιασε μια καρφωτή κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Κιντιγιά, την οποία έσωσε πάνω στην γραμμή ο Κάσια.

Στην πορεία ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να πιέσει και να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες, οι πολλές αλλαγές ωστόσο και οι πολλές καθυστερήσεις που έγιναν από τους παίκτες της Σλόβαν έριξαν τον ρυθμό αισθητά.

Η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πέτροβιτς στο 79ο λεπτό ήρθε να μειώσει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες του ΑΠΟΕΛ στο να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι και το τέλος, και την ομάδα της Λευκωσίας να γνωρίζει τον αποκλεισμό.

Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Europa League.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κιντιγιά, Τσεπάκ( Ντράζιτς 68΄), Σούσιτς (90+3’ Σιπριάνο), Κονσταντίνοφ, Σαρφό (Μάγιερ 68’), Ντογνκαλά (Δώνης 68’), Μαρκίνιος (Κόρμπου 75’), Ελ Αραμπί

ΣΛΟΒΑΝ: Τακάτς, Μπλάκμαν, Κάσια, Βίμερ, Ζουμπέρου, Μπάιριτς, Κούτσκα, Τόλιτς (Ζόκε 61’), Μακ (Σαββίδης 85’), Βάις (Μαρσέλλι 75’), Στρέλετς (Μπαρσεκιάν 75’)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσεπάκ 13’, Πέτροβιτς 44’, Ελ Αραμπί 80’ / Τόλιτς 11’, Βίμερ 24’, Βάις 28’, Κούτσκα 78’, Κάσια 87’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Πέτροβιτς 79’ (2η κίτρνη)

ΣΚΟΡΕΡ: -

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο