«Εμείς δωρίσαμε τη νίκη στην ΑΕΚ...»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Δεν αρχίσαμε όπως επιθυμούσαμε. Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο . Μόνο ο Απόλλωνας ήταν στο γήπεδο και το 1-0 δεν αντικατόπτρισε τη εικόνα. Το χαμένο πέναλτι και κυρίως με την κόκκινη κάπου διαφοροποιήθηκε το παιχνίδι. Εμείς δωρίσαμε τη νίκη στον αντίπαλο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε.

Και συνέχισε: «Δεν απογοητευόμαστε. Νομίζω και το γενικότερο συναίσθημα είναι ότι κάτι καλό φτιάχνεται φέτος. Υπάρχει η επόμενη ημέρα, θα υπάρξουν και δύσκολες μέρες. Καλούμε τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα και το δείγμα του Απόλλωνα μας κάνει αισιόδοξους για τη συνέχεια. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Παρόλα τα προβλήματά της είναι ένας μεγάλος αντίπαλος στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”».

Για τη διαιτησία: «Θα αποφύγω να τοποθετηθώ. Όταν θα αντιληφθούμε ότι είναι η ώρα να τοποθετηθούμε θα το πράξουμε. Αυτή τη στιγμή ήμαστε ήρεμοι. Υπάρχει ακόμη δρόμος το πρωτάθλημα. Υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας και απογοήτευση για πως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο τελευταίο 25λεπτο».

Για τα μεταγραφικά: «Για τον Κατάλογο Α’ έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο