Χόρεψε συρτάκι σε διάδρομο γυμναστικής ο Τζόκοβιτς!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε μέρος στο Davis Cup ως εκπρόσωπος της Σερβίας μαζί με τον Χαμάντ Μεντζέντοβιτς και στον αγώνα απέναντι στον Πέτρο Τσιτσιπά και στον Αριστοτέλη Θάνο, δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν με 3-0 στο διπλό.

Αμέσως μετά από τον αγώνα ο Σέρβος τενίστας παραχώρησε δηλώσεις και σε αυτές εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Αγαπώ την Ελλάδα, όπως κάθε Σέρβος πολίτης! Πάει πολύ πίσω ιστορικά, συνδεόμαστε με τη θρησκεία και έχουμε δεσμούς κουλτούρας και παράδοσης. Πάντα περνάω φανταστικά στην Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι.

Ελπίζω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα και να περάσω περισσότερο χρόνο, είναι μια πανέμορφη χώρα, μια χώρα που έχει δώσει τόσα πολλά στην ιστορία του κόσμου. Ίσως την επόμενη φορά να παίξω Davis Cup κόντρα στην Ελλάδα, μέσα στην Ελλάδα, ποιος ξέρει».

@djokernole Fun way to prepare for the matches vs Greece brothers #tennis #serbia #greece #daviscup original sound - Novak Djokovic

 

Ωστόσο, πέρα από τις δηλώσεις του, ο «Νόλε» βρήκε και έναν ευφάνταστο τρόπο να «υποκλιθεί» στη χώρα μας, χορεύοντας συρτάκι την ώρα που έκανε ζέσταμα σε διάδρομο γυμναστικής και κάνοντας λόγο για «έναν διασκεδαστικό τρόπο προετοιμασίας για τα παιχνίδια με τα αδέρφια από την Ελλάδα στο Davis Cup».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο