Θα 'ρθουν κι άλλες τέτοιες νύχτες...

Πρώτη εμφάνιση μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών. Πρώτη φορά που η Ομόνοια δεν παρουσιάζεται ως κυρίαρχη στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του Νταμπράουσκας.

Έξι στην Ευρώπη, δύο στην Κύπρο, ήταν η πρώτη φορά που ηθελημένα ή μη έδωσε καθαρά τη μπάλα στον αντίπαλο και βρισκόταν σε παθητικό ρόλο.

Ό,τι έχει δημιουργήσει, στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο πιέστηκε. Και φάσεις δέχθηκε, και κινδύνευσε να ισοφαριστεί, και να υποστεί τις πρώτες της απώλειες εντός συνόρων. Καταφέρνει όμως να κρατήσει το μηδέν, είτε τα σημεία αναφοράς είναι ο Φαμπιάνο, είτε ο Παναγιώτου, είτε ο Κουλιμπαλί. Αυτό, σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπως εξελίσσεται, είναι και το σημείο «κλειδί».

Η Ομόνοια δεν (!) θα μπαίνει πάντα στο γήπεδο για να βάζει τρία και τέσσερα. Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό. Πάντα παίζει μπάλα κι ο αντίπαλος. Και μπορεί και η ίδια να μην είναι στη βραδιά της. Ναι μεν προσέφερε θέαμα στην αρχή της σεζόν, όμως στην εξίσωση πλέον μπαίνει το διπλό ταμπλό και το κομμάτι διαχείριση.

Γιατί από το βράδυ της Δευτέρας (16/9) εώς την επόμενη διακοπή η Ομόνοια έχει ήδη μπει ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Μετά από το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, ακολουθούν κατά σειρά αγώνες με Ανόρθωση, ΑΕΛ, Βίκινγκουρ και Άρη.

Τέτοιες νύχτες, όπως με την ΑΕΚ θα έρθουν μπόλικες μέσα στη σεζόν. Το θέμα είναι να μπορεί στις περισσότερες -γιατί γκέλες θα υπάρξουν- να βάζει και τρεις βαθμούς στο σακούλι. Είτε είναι στην Κύπρο, είτε είναι στην Ευρώπη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο