Άλλο ένα τεστ... με απουσίες

Η Νέα Σαλαμίνα παίζει με την Πάφο εκτός έδρας σε εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική. Σέντρα στις 19:00, live από το Sportime.

Ο Αμμοχωστιανός σύλλογος τις πρώτες δύο αγωνιστικές έπαιξε καλά και τα παιχνίδια του είχαν γκολ και θέαμα. Το συγκρότημα του Χριστοδούλου έχασε από την Ομόνοια με 3-2 ενώ κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας. Άρα με την ψυχολογία στα ύψη η Νέα Σαλαμίνα πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να πάρει βαθμολογικό όφελος κόντρα σε ένα φορμαρισμένο αντίπαλο.

Οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν πως έχουν την ποιότητα και ακολουθούν πιστά το πλάνο του προπονητή τους. Είναι η πρώτη δοκιμασία μακριά από το «Αμμόχωστος» που να αφορά παιχνίδι κόντρα σε διεκδικητή τίτλου. Έτσι αποτελεί άλλο ένα δυνατό τεστ για τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία έχει να αντιμετωπίσει και απουσίες. Πιο συγκεκριμένα, εκτός θα βρίσκονται οι Νάρσινγκ, Μελίσσας και Ντιακιτέ ενώ αμφίβολος είναι ο Καρλίτος.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια η προϊστορία, μιας και το προσφυγικό σωματείο έχει να χάσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» από την Πάφο από τις 20/3/2021.

Ο κόσμος της ομάδας αν και καθημερινή θα κάνει το ταξίδι και θα στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Χριστοδούλου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο