Απλά… άχαστος!

Η πιο ευρεία νίκη του ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα περίοδο είχε την «υπογραφή» του.

Με μία ασίστ (για το 1-0) και δύο τέρματα (για το 2-0 και το 3-0 αντιστοίχως) ο Ισάμ Σεμπάκ ήταν ο αδιαμφισβήτητος MVP των πρωταθλητών στο 4-0 επί της ΕΝΠ.

Ο 35χρονος Μαροκινός απέδειξε εκ νέου ότι αφ’ ενός η θέση του δεξιού μπακ είναι απλώς η φυσική του (και επ’ ουδενί η μόνη που μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά), αφ’ ετέρου η συνεισφορά του στο παιχνίδι των «γαλαζοκιτρίνων» δεν εξαντλείται στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής ο Σεμπάκ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από τις 21 Απριλίου και το 2-0 επί του Άρη στο ΓΣΠ, ενώ δημιούργησε τέρμα για πρώτη φορά μετά τις 14 Απριλίου και το 2-0 επί της Πάφου στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Μαροκινός αριθμεί πλέον εννέα τέρματα και τρεις ασίστ με τη φανέλα των πρωταθλητών, ωστόσο την Τετάρτη (18.9) πιστώθηκε δύο πρεμιέρες, καθώς για πρώτη φορά σκόραρε δις και συνδύασε γκολ κι ασίστ σ’ ένα παιχνίδι.

Τι παρέμεινε αναλλοίωτο; Το αήττητο σερί του ΑΠΟΕΛ, οσάκις πετυχαίνει ή δημιουργεί τέρμα ο 35χρονος άσος του. Σε δέκα τέτοια παιχνίδια οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν εννέα νίκες και μία ισοπαλία!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο