«Έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά να κάνουμε - Χρειάζεται σωστή διαχείριση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την γενική εικόνα των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκες.

Όσα δήλωσε:

Για το τι άλλαξε και η ομάδα παρουσιάζεται πιο συμπαγής στον αγωνιστικό χώρο:

«Είναι δουλειά και πρόοδος. Έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά να κάνουμε. Χρειάζεται να κάνουμε και την ανάλογη διαχείριση με τους ποδοσφαιριστές λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Σήμερα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα. 
Κάναμε κάποια λάθη, πήραμε μερικά ρίσκα ως προς τον τρόπο διαχείρισης του παιχνιδιού και την χρησιμοποίηση κάποιων νεαρών παιδιών αλλά είναι μέρος της προόδου και της ανάπτυξης. Είναι σημαντικό αυτή η διαδικασία να συνδυάζεται με νίκες».

Για το ότι η ομάδα έχει πολλούς παίχτες με ποιότητα και ποσό δύσκολο είναι για τον ίδιο να κάνει αλλαγές:

«Είναι καλό να έχεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αξιολογήσαμε το επίπεδο της φυσικής κατάστασης. Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια.

Ξεκουράσαμε Σαρφό και Ντονγκαλά. Ο Πίζι χρειάζεται ακόμη χρόνο και προσπαθούμε να τον διαχειριστούμε. Βάζουμε κάποιους νεαρούς ώστε να ωριμάσουν με την ομάδα.

Δεν παίρνεις πρωτάθλημα μόνο με 11 ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό να συμμετέχουν όλοι και να είναι μέρος της διαδικασίας».

Για τον Μάγιερ:

«Κάνει ακόμη ατομικό και περιμένουμε ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο