Εναντίον της Άρσεναλ για τη μαζική άμυνα: «Άλλοι το χαρακτηρίζουν έξυπνο, άλλοι βρώμικο»

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα του Λονδίνου έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τροσάρ με δεύτερη κίτρινη και στην επανάληψη «ταμπουρώθηκε» στην άμυνά της, δεν εκδήλωσε επιθέσεις προς την εστία του Έντερσον και έπαιξε μαζικά άμυνα, προκαλώντας την οργή των πρωταθλητών.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα καυτηρίασε την αγωνιστική συμπεριφορά των Λονδρέζων κάνοντας συγκρίσεις με την άλλη ανταγωνίστρια των «Πολιτών» για τον τίτλο, τη Λίβερπουλ: 

«Δεν έπαιξε ποδόσφαιρο και η Λίβερπουλ είναι ανώτερη. Μάλλον επειδή έχει κερδίσει την Premier League, ενώ η Αρσεναλ όχι. Μάλλον επειδή έχει πάρει Champions League, ενώ η Αρσεναλ όχι. Η Λίβερπουλ έπαιζε με εμάς για να μας κερδίσει. Η Αρσεναλ έπαιξε απλά για να χάσει», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ενώ ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Τζος Στόουνς:
 
«Δεν ξέρω αν η Αρσεναλ έχει γίνει εξπέρ στις σκοτεινές τέχνες του ποδοσφαίρου. Το κάνουν διαρκώς τα τελευταία χρόνια και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Άλλοι το χαρακτηρίζουν έξυπνο, άλλοι βρώμικο. Σίγουρα χαλάει τον ρυθμό. Το κάνουν προς όφελός τους, αλλά το διαχειριστήκαμε εξαιρετικά».

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο