Έστειλε μήνυμα παραμονής: «Στόχος να γίνω αρχηγός»

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ τόνισε ότι όνειρο του είναι να γίνει αρχηγός της Λίβερπουλ και πως ο στόχος εξακολουθεί να είναι αυτός, στέλνοντας μήνυμα ανανέωσης προς τους «κόκκινους».

Αβέβαιο εξακολουθεί να είναι τη δεδομένη στιγμή το μέλλον του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στη Λίβερπουλ. Ο Άγγλος δεξιός μπακ δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τους «κόκκινους», την ώρα που το συμβόλαιο του με την ομάδα του Άρνε Σλοτ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ίδιος ο Άρνολντ ωστόσο, έστειλε για πρώτη φορά μήνυμα παραμονής. Ο διεθνής δεξιός μπακ της Λίβερπουλ μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του και δεν δίστασε να τονίσει πως όνειρο του είναι να γίνει κάποια μέρα ο αρχηγός των «κόκκινων», προσθέτοντας πως αυτός εξακολουθεί να είναι ο προσωπικός του στόχος.

«Πάντα έλεγα ότι θέλω να γίνω ο αρχηγός της Λίβερπουλ. Αυτός είναι ο στόχος μου ακόμα. Δεν είναι στο χέρι μου όμως για να είμαι ειλικρινής. Βρίσκομαι στη Λίβερπουλ 20 χρόνια και έχω ανανεώσει 5-6 φορές. Ποτέ δεν μίλησα δημόσια. Ούτε αυτή τη φορά θα το κάνω», δήλωσε ο δεξιός οπισθοφύλακας της Λίβερπουλ.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο