Με σοβαρότητα, να βγάλει την υποχρέωση με πρόκριση

Πρώτο παιχνίδι για την α' φάση του Κυπέλλου Coca - Cola με τον Απόλλωνα να φιλοξενείται από τον Οθέλλο στο Δασάκι (18:00, LIVE SPORTIME).

Μετά το 0-0 στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη, ο λεμεσιανός σύλλογος καλείται να βγάλει με επιτυχία την υποχρέωση και να περάσει στη φάση των «16», όπως έπραξε και πέρσι στο συγκεκριμένο γήπεδο απέναντι στην Αγία Νάπα (0-6).

Με κύρια συστατικά τη σοβαρότητα και τη προσοχή απέναντι σε ένα υποδεέστερο αντίπαλο, ο Γκούλα δεδομένα θα ανοίξει το ροτέισιον του για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τον απαραίτητο μέχρι τώρα. Άλλωστε τα διαδοχικά απαιτητικά παιχνίδια τον «υποχρεώνουν» να ξεκουράσει και να δώσει... ανάσες σε παίκτες «κλειδιά».

Ο Σλοβάκος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάρκες, Ντιόν, Άδωνη και Χάμπο Κυριάκου. Το παιχνίδι πάντως προσφέρεται και για τον Ντορεγκαράι, που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Πορτογάλου για μεγάλο διάστημα, να πάρει το χρόνο συμμετοχής που απαιτείται, να ανοίξει επίσημα λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, πράγμα που θα του δώσει και την ώθηση για τη συνέχεια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο