Έχει στόχο να το κάνει... 50-50

Ως ο πρωταθλητής της περασμένης σεζόν, ο ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχος κοντράρεται απέναντι στην Πάφο (20:30, LIVE SPORTIME) για τον τίτλο του Σούπερ Καπ.

Μπορεί να είναι ένα τρόπαιο που μπαίνει απλά στις... βιτρίνες, χωρίς να σου προσφέρει κάτι παραπάνω, δεν παύει όμως να είναι τίτλος!

«Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο και είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, την ομάδα να διεκδικούμε άλλον ένα». Ο Ντομίνγκες, απλά, τα είπε όλα.

Ως εκ τούτου οι γαλαζοκίτρινοι θέτουν άμεσα στόχο να κάνουν το 50-50. Τι εννοούμε με αυτό; Στην ιστορία τους συμμετείχαν 29 φορές σε αγώνα Σούπερ Καπ, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα στην Κύπρο. Μόνο τις 14 κατάφεραν όμως να κατακτήσουν το τρόπαιο. Άρα, σκοπός είναι να κάνουν τις συγκεκριμένες κούπες... (σε 30 αγώνες) 15!

Και το μομέντουμ υπάρχει στον Αρχάγγελο, με τρεις συναπτές επιτυχίες. Μόνο που το επίπεδο ανεβαίνει επικίνδυνα, έχοντας να αντιμετωπίσουν την πιο φορμαρισμένη ομάδα τη δεδομένη στιγμή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μάιερ, τον Πίζι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και στους Σούσιτς, Χριστοδούλου.

Ως εκ τούτου, μια πιθανή 11άδα θα αποτελείται από τους:

Μπέλετς, Τσεπάκ, Ντβάλι (Πέτροβιτς), Λαΐφης, Κιντιγιά, Τεχέρα, Σαρφό, Κοσταντίνοφ, Ντογκαλά, Μαρκίνιος, Ελ Αραμπί

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο