Οθέλλος - Απόλλων 0-4: Πρόκριση στο χαλαρό!

Ο Απόλλωνας επικράτησε με 0-4 του Οθέλλου στο Δασάκι, και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού, ήταν καθ όλη την διάρκεια του αγώνα καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Ο Γκούλα, έδωσε ευκαιρία και σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Από την άλλη ο Οθέλλος, δεν κατάφερε σε κανένα στάδιο του αγώνα να ανταγωνιστεί τον Απόλλωνα και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. 

Το ματς:

Όπως ήταν λογικό, ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα στον αγώνα και είχε τον απόλυτο έλεγχο χωρίς όμως να καταφέρει να φτιάξει ευκαιρία. Στο 21, όμως, ήρθε το προβάδισμα της Λεμεσιανής ομάδας. Ο Βεϊσμπέκ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Οθέλλου για το προβάδισμα της ομάδας του. Δεν έκανε σωστό υπολογισμό στην φάση ο τερματοφύλακας του Οθέλλου. 

Ακολούθησαν τρία σουτ, ένα από τον Σαγκάλ και δύο από τον Ντε Αλμέιδα χωρίς αποτέλεσμα. Στο 45ο λεπτό ο Μπαραόνα από κοντά δεν βρήκε στόχο, το ίδιο έγινε και στο 45+3 μετά από κεφαλιά του Ντορεγκαράι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι μπήκε καλύτερα ο Απόλλωνας, έβαλε πίεση απείλησε και στο 57ο λεπτό έφτασε σε ακόμη ένα γκολ. Ο Σπόλιαριτς με δυνατό πλασέ από το ύψος της αντίπαλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 των γαλάζιων της Λεμεσού. Τρία λεπτά μετά, έγινε και το 0-3. Μετά από ασιστ του Μπαραόνα, ο Σαγκάλ έκανε το κοντινό πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Απόλλωνας συνέχισε να είναι καλύτερος από τον αντίπαλο, δημιούργησε φάσεις και στις καθυστερήσεις πέτυχε και τέταρτο γκολ. Ο Μπαραόνα έδωσε παράλληλα στον Ντορεγκαράι ο οποίος από κοντά νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για το 0-4 που ήταν τελικό αποτέλεσμα. 

ΟΘΕΛΛΟΣ: Σωφρονίου, Β.Τζιακουρή (74′ Ιοσάβα), Μπούντο, Γ.Σταμούλης (74′ Σχίζας), Ρηγόπουλος, Ομπόνα (74′ Κραντόβ), Πλακιάς (74′ Χατζηδημητρίου), Τόκου, Κυλίλης, Μουχλή, Μαϊσουράντζε (46′ Λεβζίν).
Στον πάγκο: Δ.Τζιακουρή, Μαλλούρης, Κραντόβ, Λοϊζίδης, Φλουρής, Λεβσίν, Μιλιμόνο, Χατζηδημητρίου, Σαγκαρέ, Βασιλείου, Ιοσάβα, Σχίζας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημητρίου, Βούρος, Λαμ (46′ Μαλεκκίδης), Ντε Αλμέιδα (65′ Μπουαγκάρντ), Ντορεγκαράι, Σαγκάλ (65΄ Ντρόζντεκ), Σπόλιαριτς, Μπαραόνα, Βεϊσμπέκ (72′ Χαραλάμπους), Μπολί (85′ Ντουοντού), Ντε Μάρκο.
Στον πάγκο: Λέουβενμπεργκ, Λοϊζου, Σελεστίν, Μπουαγκάρντ, Σάντος, Μαλεκκίδης, Ντουοντού, Ντρόζντεκ, Κολ, Χαραλάμπους.

Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Χριστοδούλου Πολύδωρος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
VAR: Τεχράνυ Ανδρέας
AVAR: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο