Η Τότεναμ αποδοκιμάζει τα ομοφοβικά συνθήματα των οπαδών της

Η Τότεναμ συνεργάζεται με την τοπική αστυνομία και την ασφάλεια του γηπέδου για να εντοπίσει τους φιλάθλους της, που συμμετείχαν σε «αποτρόπαια ομοφοβικά συνθήματα» κατά τη νίκη με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ την Κυριακή.

«Αυτό είναι απλώς απαράδεκτο, εξαιρετικά προσβλητικό και δεν αποτελεί τρόπο να δείξουμε υποστήριξη για την ομάδα», ανέφεραν οι Σπερς σε ανακοίνωσή τους.

«Η ομάδα θα συνεργαστεί στενά με την Αστυνομία για να εντοπίσει οποιονδήποτε υποκινεί ή συμμετέχει στα συνθήματα - θα λάβουμε την ισχυρότερη δυνατή δράση σύμφωνα με την Πολιτική Κυρώσεων και Απαγόρευσης».

Η Τότεναμ είπε ότι οι οπαδοί που παρευρίσκονται στην Premier League μπορούν να αναφέρουν οτιδήποτε είχαν δει στον σύλλογο εμπιστευτικά.

«Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με την ένωση υποστηρικτών μας της LGBTQ+, Proud Lilywhites, για να εξασφαλίσουμε ένα φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλους τους οπαδούς τις ημέρες των αγώνων», δήλωσε ο σύλλογος.

«Έχουμε όλοι ευθύνη να ενεργούμε ως πρεσβευτές της Τότεναμ και οι διακρίσεις οποιουδήποτε είδους δεν έχουν θέση στον σύλλογό μας».

Πηγή: ΑΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο