Ξεκινάει πειθαρχική διαδικασία για τον Καμπάτσο!

Μετά την επίθεση του Φακούντο Καμπάτσο προς τους διαιτητές στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου, η Euroleague ξεκινάει πειθαρχική διαδικασία για τον Αργεντινό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα της στην Euroleague με 97-89. Με το σκορ στο 92-89, ο Καμπάτσο εκτέλεσε ένα τρίποντο και ζήτησε φάουλ, με τους διαιτητές να αφήνουν το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Ο Αργεντινός ξέσπασε κατά των διαιτητών και τελικά δέχθηκε τεχνική ποινή και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση. Μάλιστα, ο Ιμπάκα χρειάστηκε να επέμβει και να τον κρατήσει μακριά από τον ρέφερι του αγώνα, με τον Καμπάτσο να συνεχίζει να του φωνάζει.

Σύμφωνα με την «Marca», η Euroleague θα ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για τον Φακούντο Καμπάτσο και σε μία εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης είτε θα τιμωρηθεί για μερικά παιχνίδια ή θα δεχθεί ένα πρόστιμο.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει προηγούμενο και δεν ειπώθηκε κάποια... βαριά προσβολή, το πιο πιθανό είναι πως ο Καμπάτσο θα τιμωρηθεί με ένα πρόστιμο.

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο