Στάση… Ντε Χέα για τη Μίλαν στη Φλωρεντία

Μια τεράστια εμφάνιση βγαλμένη από τα καλύτερα χρόνια του Ισπανού τερματοφύλακα, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα των παικτών της Φιορεντίνα, χάρισαν τη νίκη με 2-1 επί των «Ροσοενέρι».

Αρχικά, ήταν οι «βιόλα» που απέτυχαν να ανοίξουν το σκορ από το σημείο του πέναλτι, όταν ο Μόιζε Κιν, στο 22ο λεπτό, δεν κατάφερε να νικήσει τον «πορτιέρε» των «ροσονέρι», Mάικ Μενιάν.

Όμως, ο Γιασίν Αντλί στο 35΄ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Μίλαν είχε εν συνεχεία δύο ευκαιρίες ν' αλλάξει τα δεδομένα, με τον Γάλλο Τεό Ερναντέζ και τον Λονδρέζο Τάμι Έιμπραχαμ να αποτυγχάνουν με τη σειρά τους, στο 45+1΄ και στο 56΄ αντίστοιχα, σε πέναλτι.

Και στο 60ό λεπτό ο Κρίστιαν Πούλισικ πέτυχε την ισοφάριση για τους «ροσονέρι». Τη νίκη χάρισε στη Φιορεντίνα ο Γκούντμουντσον στο 73΄.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 86΄, όταν αποβλήθηκε ο Ραφαέλε Παλαντίνο, ενώ στο 90+6΄ την κόκκινη κάρτα είδε και ο Τεό Ερναντέζ από πλευράς φιλοξενούμενων. Χάρη στη νίκη της απόψε (6/10), η Φιορεντίνα (10β.) μείωσε στον έναν βαθμό της απόστασή της από τη Μίλαν (11β.).  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο