Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ για την ΑΕΚ

Στην χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ο Μπεργκ δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο του για την ικανοποίηση του και την επικράτηση της ομάδας του στο ΓΣΠ.

Από την πλευρά μας, το Sportime βρέθηκε στο ΓΣΠ και θέσαμε το εξής ερώτημα στον Μπεργκ: «τι ήταν αυτό που άλλαξε από το παιχνίδι με την Ομόνοια στο ίδιο γήπεδο σε σχέση με σήμερα; Η καλύτερη ετοιμότητα; Ο Αϊτόρ; Η μεγαλύτερη προσοχή; Ή κάτι άλλο;».

Ο Μπεργκ απάντησε πως ήταν συνδυασμός όλων αυτών. Τόνισε πως ο Αϊτόρ τόσο με τον Ακρίτα όσο και με τον ΑΠΟΕΛ έδειξε δείγμα της ποιότητας του, την στιγμή που δεν είναι ακόμη στο 100% της δυνατότητας του. Όπως υπογράμμισε επίσης, η ομάδα πλέον έχει προσαρμοστεί καλύτερα στην δική του φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού, με τις προπονήσεις να είναι σκληρές και με ένταση, με αυτό να έχει ξεκινήσει να βγαίνει πολύ καλύτερα σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ ήταν συμπαγής ανασταλτικά, με όλους τους παίκτες να είναι προσηλωμένα άψογα στο τακτικό κομμάτι.

Η εμφάνιση και η διάθεση που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο και το γεγονός ότι αυτή την φορά ήρθε και το γκολ, κάνει τους φίλους της ΑΕΚ να νιώθουν πολύ πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια της πορείας της ομάδας τους. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο