Blackjack για Ομόνοια στο ΓΣΠ

Τη δύναμη της έδρας της Ομόνοιας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη, θέλει να διατηρήσει και στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Βάλντας Νταμπράουσκας. 

Δεν είναι τυχαίο που οι τρεις ήττες (Ζίρα, Ανόρθωση, Άρη) ήταν όλες εκτός, με το ΓΣΠ να μετατρέπεται σε απόρθητο φρούριο. Η Ομόνοια έδειξε φέτος ότι στηρίζει αρκετά στον κόσμο της και τη δυναμική της έδρας, στοιχείο που φάνηκε σε όλα της τα παιχνίδια και της δίνει ελπίδα για τη συνέχεια. 

Οι αριθμοί της Ομόνοιας φέτος στο ΓΣΠ δείχνουν έδρα φόβητρο για τους αντιπάλους της, έχοντας για την ώρα κερδίσει 9 βαθμούς στη Λευκωσία για το πρωτάθλημα, ενώ οι νίκες με Τορπέντο, Φέχερβαρ, Ζίρα και Βίκινγκουρ δεν περνάνε καθόλου απαρατήρητες. 

Έχει σκοράρει 21 γκολ φέτος η ομάδα του Νταμπράουσκας στο ΓΣΠ, δέχθηκε μόλις ένα από την ΑΕΛ στην 5η αγωνιστική και ένα από την Τορπέντο στην πρεμιέρα της στην Ευρώπη. 

Αριθμοί και στατιστικά που μόνο αισιοδοξία μπορούν να φέρουν στα ενδότερα της Ομόνοιας. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με αντίπαλο την Ένωση, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου θα είναι και το τελευταίο για τον μήνα Οκτώβριο αφού το πρόγραμμα μέχρι 28 του ίδιου μήνα έχει Hearts και Καρμιώτισσα εκτός. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο