Για τον Καρσέδο παίζει (σημαντικό) ρόλο και αυτό

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η Πάφος παίζει αυτή την στιγμή το καλύτερο ποδόσφαιρο, κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε και στον βαθμολογικό πίνακα, με την Παφιακή να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και να είναι μαζί με τον Άρη οι μοναδικές αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα.

Τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη θα είναι αρκετά και γι’ αυτό τον λόγο ο Καρσέδο προσπαθεί μέσω των συνεχόμενων παιχνιδιών να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Από την μια, μια ενδεκάδα με τους ίδιους παίκτες κάθε φορά δίνει στην ομάδα την ευκαιρία να αποκτήσει ρυθμό, από την άλλη όμως υπάρχει και ο κίνδυνος οι ποδοσφαιριστές να «καούν».

Για να μην γίνει το δεύτερο λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του, κάτι που κάνει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Από τους 23 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ, έχουν πάρει όλοι ανεξαιρέτως μερικά αγωνιστικά λεπτά.

Νταλίνια, Μάριος Ηλία, Ταλόνγκο και Πηλέας έχουν τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής, θεωρείται ωστόσο δεδομένο πως θα πάρουν πολύ περισσότερα όσο προχωράει το πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που είναι υπαρκτό και το ενδεχόμενο πρόκρισης της Παφιακής ομάδας από το league phase του conference league.

Κανένας παίκτης δεν είναι αμελητέος για τον Καρσέδο και αυτό είναι κάτι που φροντίζει να κάνει κατανοητό με κάθε ευκαιρία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο