«Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την θέληση τους να παλέψουν στον αγωνιστικό χώρο και σαν σύνολο να προσπαθήσουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι εξέφρασε μέσα από τις δηλώσεις του ο προπονητής αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Σωφρόνης Αυγουστή στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης για τον αγώνα με την Εθνική Ρουμανίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να δώσουμε τα συλλυπητήρια μας για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσειΠαίζουμε με μια πολύ καλά οργανωμένη και ποιοτική ομάδα, το έχει δείξει στα πρώτα παιχνίδια. Το σημαντικό για εμάς είναι να τελειώσει το παιχνίδι και να είμαστε ικανοποιημένοι με όσα δώσαμε στο γήπεδο. Ξέρουμε τις δυσκολίες, ξέρουμε τι μας περιμένει αλλά πρέπει και εμείς σαν σύνολο να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το ντεμπούτο του: «Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον Τιμούρ, ξέρουμε πόσα έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο μας. Ήταν πάρα πολύ καλό που είχαμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε με τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να δείξουμε όλοι, είναι το σύνολο, όχι ως μονάδες».

Για τους παίκτες που επέλεξε να καλέσει: «Βλέπουμε ότι αρκετοί παίκτες αγωνίζονται στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Επιλέξαμε αυτούς που έχουν τα περισσότερα λεπτά. Θα αξιολογούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για το ότι θα κάνει ντεμπούτο απέναντι σε ένα μεγάλο προπονητή, τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, είδαμε πόσο γρήγορα έχει αλλάξει πράγματα. Κάθε ομάδα και κάθε προπονητής θέλει τη νίκη, αυτό θα προσπαθήσουμε αυριο. Χωρίς προσπάθεια δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε τον στόχο. Ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ, όμως θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να προσπαθήσουμε με το 100% των δυνάμεων μας. Να προσπαθήσουμε ως ομάδα να ευχαριστήσουμε όσους θα έρθουν αύριο. Να τους δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτή την διοργάνωση».

Για το αν ετοιμάζει εκπλήξεις στον Λουτσέσκου: «Θα δούμε αύριο».

Ο Λαϊφης με την σειρά του ανέφερε:

«Δεν θέλω να πω πολλά. Ήρθε εδώ ένας προπονητής με πολλή όρεξη και θέληση. Θέλω να τα δώσουμε όλα και να παλεύουμε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτου αντίπαλου». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο