Γνωστά ονόματα του Ελληνικού Αθλητισμού στο Προεδρικό Μέγαρο

Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από την εγκαθίδρυση της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε επίσημη τελετή, την ερχόμενη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Πέρα από τους Κύπριους Κρατικούς, Πολιτειακούς και Αθλητικούς αξιωματούχους που θα παραστούν στην εκδήλωση και αρκετοί Έλληνες επίσημοι θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους στην τελετή, που θα αποτελέσει την αφετηρία για μια νέα αρχή στον κυπριακό αθλητισμό. Μεταξύ αυτών, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Αθλητικού Δικαίου Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο Καθηγητής της Έδρας της Αθλητικής Δεοντολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Χαράλαμπος Τσορμπατζούδης, η πρόεδρος των Ολύμπιανς Ελλάδας Βούλα Κοζομπόλη και η αντιπρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ολυμπιονικών Ευαγγελία Μωραϊτίδου.

Βράβευση Κυπρίων αθλητών
Το πρόγραμμα της τελετής εγκαθίδρυσης, περιλαμβάνει την προβολή video το οποίο έχει δημιουργηθεί ειδικά για την εγκαθίδρυση, χαιρετισμό από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ελλάδος κ. Ζέττα Μ. Μακρή, ομιλία από τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού κ. Ευθύμιο Α. Ευθυμίου, ομιλία από την πρόεδρο της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας Δρ. Χριστίνα Ιωάννου η οποία θα αναλύσει τους σκοπούς και στόχους της Σχολής καθώς και τους τομείς λειτουργίας της και σύντομη ομιλία από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ελλάδος κ. Γιώργο Μαυρωτά σχετικά με την σύμβαση «ΜΑΚΟΛΙΝ», ενώ η εγκαθίδρυση της Σχολής θα γίνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

Στη διάρκεια της τελετής, οι διοργανωτές θα βραβεύσουν μεταξύ άλλων Κύπριους αθλητές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο