Πάφος FC – Καρμιώτισσα 4-0: Συνεχίζει ακάθεκτη και με… «σπασμένα» τα φρένα!

Με φοβερή εμφάνιση ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο η Πάφος FC πέρασε σαν «σίφουνας» πάνω από την Καρμιώτισσα, «σκορπώντας» την με τέσσερα τέρματα (Ντράγκομιρ 44’, Ζάιρο 47’, Τάνκοβιτς 49’, Γκολντάρ 67’).

Τους 19 βαθμούς έφτασε η Παφιακή ομάδα, διατηρώντας την διαφορά της από τις ομάδες που την ακολουθούν, όντας πρώτη και μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ:

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με την Πάφο FC να έχει την κατοχή μεν αλλά να μην μπορεί να γίνει επικίνδυνη τουλάχιστον για το πρώτο μισάωρο.

Η πρώτη καλή στιγμή μάλιστα ήρθε στο 32ο λεπτό, με την κεφαλιά του Ζάζα να περνάει ελάχιστα εκτός εστίας. Τρία λεπτά αργότερα ο Ζάιρο βρήκε την καλύτερη φάση στο παιχνίδι μέχρι εκείνη την στιγμή, με τον Επασί να νικάει σε τετ-α-τετ τον Βραζιλιάνο φορ.

Ο Ντράγκομιρ ήταν αυτός που έμελλε να λύσει τον γόρδιο δεσμό, με τον Ζάζα από τα αριστερά με διαδοχικές ντρίμπλες να ξεπερνά τον Αντωνίου, να βγάζει μπαλιά μέσα στην περιοχή και τον Ρουμάνο με καρφωτή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.

Το 1-0 ήταν και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το τέλος του α’ ημιχρόνου.

Φουριόζα μπήκε στο β’ ημίχρονο η Πάφος FC, με τον Ζάιρο αρχικά να σκοράρει σε άδειο τέρμα μετά από γύρισμα του Κίνα και τον Τάνκοβιτς στο 49ο λεπτό με υποδειγματικό πλασέ να κάνει το 3-0.

Ο Γκολντάρ ήρθε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, καθώς με προβολή στο 67ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ σκόραρε για το 4-0, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο και το τελικό σκορ. 

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Κίνα, Ζάιρο (Άντερσον 60’), Ζάζα(Νατέλ 60’), Σίλβα, Τάνκοβιτς (Τανλόνγκο 69’), Λούκασεν (Μπουκαμίρ 60’), Σούνιτς (Ναμ 69’), Ντράγκομιρ, Κορέια

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Επασί, Αντωνίου (Γκρανιτάρου 46’), Νεοφύτου, Κοβάσεβιτς, Ντελμίρο, Πόθο (Κβίρκβια 67’), Τσουκαλάς (Μαλόνε 64’), Σμίλιανιτς (Μπαμπά 90’), Σίμιτς, Ντόρντεβιτς (Μπάκιτς 64’)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λούκασεν 22’, Ζάζα 38’, Κίνα 45’, Τάνκοβιτς 69’ / Μ. Αντωνίου 14’, Πόθο 15’, Κοβάσεβιτς 45’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΣΚΟΡΕΡ: Ντράγκομιρ 44’, Ζάιρο 47’, Τάνκοβιτς 49’, Γκολντάρ 67’

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο