Το μεγάλο πριμ που θα πάρει ο Τούχελ αν η Αγγλία κατακτήσει το Μουντιάλ

Ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε την εθνική ομάδα της Αγγλίας και έχει και ένα σημαντικό οικονομικό κίνητρο για να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Μουντιάλ.

Ο Γερμανός τεχνικός θα αναλάβει επίσημα τα «λιοντάρια» από την 1η Ιανουαρίου 2025 και στο πρώτο μήνυμά του προς τους φιλάθλους έδωσε το σύνθημα για το δεύτερο αστέρι στη φανέλα των «λιονταριών», δηλαδή για την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2026. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Τούχελ υπέγραψε συμβόλαιο 18 μηνών με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας και θα λαμβάνει ετησίως το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει, όμως, η αγγλική εφημερίδα SUN αποκαλύπτει ότι στη συμφωνία υπάρχει και όρος για μπόνους που θα λάβει ο πρώην προπονητής της Τσέλσι αν καταφέρει να οδηγήσει την Αγγλία στην κορυφή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβει το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Το συγκεκριμένο πριμ είναι κατά ένα εκατομμύριο ευρώ μικρότερο από αυτό που υπήρχε στο συμβόλαιο στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, εάν κέρδιζε είτε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 είτε το Euro 2024.

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο