Το ήθελαν, το έψαξαν, αλλά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν με το... ελάχιστο καλό στο ντέρμπι

Το ντέρμπι των δικεφάλων δεν είχε νικητή, καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήραν από ένα βαθμό χάρη στο 1-1. Μπάμπα και Πιερό ήταν οι σκόρερ των δύο ομάδων, ενώ ο Μαρσιάλ έκανε ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μονομάχησαν στην OPAP Arena αλλά κανείς τους δεν πήρε το τρίποντο, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι ασπρόμαυροι προηγήθηκαν με τον Μπάμπα στο 15' και ο Πιερό ισοφάρισε δέκα λεπτά μετά. Στα πιο αξιοσημείωτα της βραδιάς το ντεμπούτο του Αντονί Μαρσιάλ με τη φανέλα της Ένωσης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Τσάλοφ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπάμπα με προβολή ανάγκασε τον Στρακόσα να σταματήσει σε πρώτο χρόνο με τα πόδια. Ο Γκανέζος μπακ πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ απάντησε δέκα λεπτά μετά. Ο Κοϊτά είδε ωραία τον Πιερό στην περιοχή και του μοίρασε την μπάλα, αυτός νίκησε ωραία με το κορμί του τον Κεντζιόρα και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι λίγο πριν το πρώτο του γκολ με τον Οζντόεφ, όμως ο Στρακόσα επενέβη σωστά και με τη βοήθεια του δοκαριού απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ είναι στους 17 βαθμούς σε ισοβαθμία με τον Άρη (από την οποία υστερεί και είναι δεύτερος), ενώ η ΑΕΚ είναι στους 15 μαζί με τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι, Περέιρα, Κοϊτά, Γκαρσία, Λαμέλα, Πιερό.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τσάλοφ.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο