«Δεν αλλάζουμε με τίποτα, τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια»

Ο Γιώργος Παπέττας, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, παραχώρησε δηλώσεις στον Supersport104 και αναφέρθηκε στο μεγάλο «διπλό» επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη με την Ομόνοια: «Αυτή η νίκη μας κάνει περήφανους και ικανοποιημένους, τα συναισθήματα είναι προφανή μετά από αυτόν τον θρίαμβο. Δεν είναι μόνοι οι τρεις βαθμοί που μας δίνουν ώθηση, είναι τρεις βαθμοί κόντρα σε μία «μεγάλη» ομάδα μετά από 17 χρόνια μέσα στο ΓΣΠ. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω. Δεν είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς, το αποτέλεσμα αυτό πρέπει να το χρησιμοποίησουμε ως ψυχολογική ένεση για να συνεχίσουμε τη βαθμολογική συγκομιδή και τις καλές εμφανίσεις για να βλέπουμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία ως ομάδα».

Θα αλλάζατε τη νίκη αυτή, με εκείνη κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου; «Μία υποτιθέμενη νίκη απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου θα ήταν μία νίκη ίσως εντός προγράμματος. Σωστά; Θα ήταν ένα τρίποντο που ίσως το περιμέναμε, δεν θα άλλαζε τίποτα την επόμενη μέρα. Μία νίκη απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας είναι κάτι που δεν συγκαταλέγεται στις προβλεπόμενες επικρατήσεις. Θα προσφέρει ώθηση και ψυχολογία, έτσι ώστε οι παίκτες να πιστέψουν παραπάνω στους εαυτούς τους, δεν την αλλάζουμε με τίποτα αυτή την επικράτηση».

Για το ντεμπούτο του Κάναντι: «Σημαντικό για εμάς και τον ίδιο. Η πρώτη του παρουσία στον πάγκο έφερε άλλη ώθηση. Έχει λίγες μέρες που βρίσκεται εδώ, αλλά υπάρχουν σημάδια αλλαγής κυρίως σε τακτικές μέσα στο γήπεδο. Καταφέραμε να περιορίσουμε τις επιθετικές δράσεις της Ομόνοιας, παρά την ποιοτική διαφορά που ίσως να υπάρχει. Κοιτάξαμε την Ομόνοια στα μάτια με διαφορά ότι πήραμε βαθμούς παρά τις απουσίες».

Για τον Μπάρι: «Δεν γνωρίζω γιατί έγινε το μπέρδεμα. Ο παίκτης ανήκει στην ομάδα με διετές συμβόλαιο από το καλοκαίρι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο