Έβερτον: Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Μάρκο Σίλβα

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως μετράει ...μέρες στο Μέρσεϊσαϊντ και η διοίκηση των «Ζαχαρωτών» ήδη προνοεί για την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, παρά την έντονη ενόχληση της διοίκησης και των οπαδών για την εικόνα της ομάδας και την βαθμολογική της θέση, ο Μάρκο Σίλβα θα μείνει στο πόστο του και στο επόμενο ματς με τη Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, εάν και σε αυτό το παιχνίδι η απόδοση της Έβερτον καθώς και το αποτέλεσμα δεν είναι τα απαιτούμενα, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Οι αποδόσεις όσον αφορά στον πιθανό αντικαταστάτη του 42χρονου είναι υπέρ του πρώην τεχνικού των «Μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ, Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το σύλλογο και έχει εμπειρία στους πάγκους της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο η διοίκηση φαίνεται να έχει βρει σε άλλον τεχνικό τον καταλληλότερο για τη θέση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «90Min», οι διοικούντες έχουν ως προτεραιότητα τον προπονητή του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ. Υπεύθυνος για την αναζήτηση νέου τεχνικού είναι ο Μαρσέλ Μπραντς και έχει προτείνει για τη θέση το συμπατριώτη του, που έχει αναμορφώσει τον «Αίαντα», κατακτώντας το νταμπλ την περσινή σεζόν, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Όπως και να 'χει, το παιχνίδι με τα «Σφυριά» στο «Γκούντισον Παρκ» μετά τη διακοπή για τις εθνικές ή θα παρατείνει την παρουσία του Σίλβα στην Έβερτον ή θα πυροδοτήσει αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο του κλαμπ.

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο