Ο Ρόουζ "φρέναρε" τον Πανιώνιο στο τέλος!

Ο ψυχωμένος Πανιώνιος των δέκα ποδοσφαιριστών κρατούσε και το 85' στην «αγκαλιά» του το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, όμως ο Αρης βρήκε αντίδραση και γκολ με τον Ρόουζ με τους Κίτρινους να έχουν δύο δοκάρια και επτά τελικές στην εστία στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, με το τελικό 1-1 να αφήνει ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες. Σοκ με Μαξίμοβιτς που υπέστη κάταγμα περόνης.

Με παιχνίδι λαθών έμοιαζε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη Ν. Σμύρνη, με τις δύο ομάδες, να διαγωνίζονται για το ποια θα έχει τα περισσότερα. Πανιώνιος και Αρης, επί της ουσίας αλληλοεξουδετερώθηκαν, έχοντας από μία καλή στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με την κεφαλιά του Ευαγγέλου στο 24' με τον Ιντέγε δέκα λεπτά αργότερα να χάνει την καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μάλερμπ να λέει «όχι» στο σουτ του Νιγηριανού.

Ο Αρης ναι μεν είχε την κατοχή, όμως αδυνατούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, με το πλάνο του Νίκι Παπαβασιλείου, με τριάδα στα χαφ να έχει αποτέλεσμα, κλείνοντας καλά τους χώρους, μη επιτρέποντας στην μεσοεποθετική τριάδα των Κίτρινων να απειλήσουν. 

Το 35%-65% της κατοχής, δεν έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα στον Αρη, με τον Πανιώνιο να χάνει και τον Μαξίμοβιτς που αποχώρησε τραυματίας στο 40' με τον νεαρό Μιλόγεβιτς να παίρνει τη θέση του.

Μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μιλόγεβιτς, αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα η αποβολή του να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα. Ο Αρης με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο, πίεσε έψαξε με αξιώσεις το γκολ, αυτός όμως που το πέτυχε ήταν ο Πανιώνιος που κόντρα στη ροή του αγώνα, βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με τον Αρτσε στο 66' να σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ στην δεξιά γωνιά του Εμαν.

Η πρώτη αντίδραση του Ενινγκ από τον πάγκο ήταν να αλλάξει το σύστημα (το μετέτρεψε σε 4-4-2),παίζοντας με φορ τους Τόνσο και Ιντέγε, όμως και πάλι ο Αρης ήταν νωχελικός, αδυνατώντας να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μάλερμπ. Ολα αυτά μέχρι το 85' όταν τη λύση για τους Κίτρινους έδωσε ένας κεντρικός αμυντικός. Ο Λίντσεϊ Ρόουζ που με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Αρη.

Πηγή: Sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο